Hurghada all inclusive aranžmani zadovoljavaho i najzahtevnije turiste

Hurghada all inclusive ljetovanje ne samo da ispunjava nego i nadmašuje sva očekivanja, bilo da se radi o nezaboravnim iskustvima na safarijima, izletima, ronjenju među koraljnim grebenima, kupanju u kristalno čistom moru ili divljenju neprocjenljivoj povijesnoj baštini. Stoga ne čudi da je ovaj biser uz Crveno more jedno od najpoželjnijih odredišta za odmor među turistima. Ujedno oduševljava bogata all inclusive ponuda u kojoj dobivate širok izbor usluga po vrlo razumnoj cijeni.

Egipat last minute all inclusive paket ima još dodatne pogodnosti pa ako vam je san posjetiti kolijevko civilizacije onda si to tim aranžmanom sigurno možete priuštiti – samo trebate pronaći pouzdanu putničku agenciju. Agencija Počitnice.si je poznata i etablirana jer u svoju ponudu uključuje smještaje koji su tako udobni kao povoljni. Za Egipat all inclusive aranžmane nudi akcijske cijene, snižene čak do 30 %.

egipat-last-minute-all-inclusive

Hurghada je srce turističke ponude Egipta

Hurghada je svojim izuzetnim položajem uz čisto i toplo Crveno more i bogatom turističkom ponudom jedan od stupova egipatskog turizma. Rijetko gdje turist može doživjeti i vidjeti toliko toga na jednom mjestu kao upravo ovdje. S aranžmanom Hurghada all inclusive si stoga osigurate savršen odmor koji će vam ostaviti nezaboravne uspomene i iskustva zbog kojih ćete se poželjeti vratiti. Ako ste nastanjeni u ovom nekada malenom ribiškom selu a danas moćnom turističkom centru, imate puno mogućnosti kako preživjeti vaš odmor. Možete cijelo vrijeme ostati u hotelu uz ponudu u koju je sve uključeno i se opuštati na divnim plažama i kupati u uvijek toplom moru ili se baviti vodenim sportovima.

Ponudu all inclusive karakterizira činjenica da je sve što vam je potrebno za udoban odmor, uključeno u cijenu što je vrlo ekonomično – od cjelodnevne ponude hrane i pića do upotrebe bazena, wellnesa, vodenih parkova i mini klubova za djecu. Ali bila bi šteta ne vidjeti grad i jedinstvene lokalne znamenitosti na kraćim ili duljim izletima.

Što se može vidjeti u Hurghadi i okolini?

U ovom turističkom biseru možete si organizirati nekoliko zanimljivih izleta. Možete posjetiti predivnu džamiju El Mina, koptsku crkvu, muzej, vrlo živahnu tržnicu, gdje možete naučiti kako se cjenkati i novu marinu. Marina Abu Tig je pravi magnet za turiste iz cijelog svijeta jer u njoj vlada prekrasna atmosfera. Na šetnji kroz marinu možete se diviti jahtama, velikim brodovima i ljepim zgradama, a tu je i puno trgovina, restorana i bara. Od tu se možete brodom odvesti do obližnjih otoka – na primjer do otoka Giftun s najbogatijim podvodnim životom na svijetu. To je pravi raj za ronjenje u tirkiznoj morskoj vodi i ovaj dio Crvenog mora je zaštićen.

hurgada-more

Otok Mahmya s bijelimi pješćanimi plažami je kao morski park također zaštićen. Rustikalni šarm ovog otočića dodatno podudaraju kolibe natkrivene palmama i drveni barovi na plaži. Ovaj otok je idealan za obitelji s djecom jer se ovdje more vrlo blago spušta. Brodom se možete odvesti također do drugih manjih otoka i koraljnih grebena i plivati z delfinima, roniti i diviti se egzotičnim ribama i kornjačama. Djeca će biti oduševljena gigantskim vodenim parkovima, među njima je najpopularniji Makadi – za obilo zabave i smijeha. Za obitelji je vrlo zanimljiv muzej na otvorenom Mini Egipat park u kojem otkrivate znamenitosti ove zemlje u minijaturnom formatu. Impresivne povijesne građevine će vam predstaviti stručni vodič. Ali prave piramide i sfinge u Gizi i bogati muzeji u Kairu nisu daleko pa ako možete si na svom Hurghada all inclusive ljetovanju priuštiti nezaboravan posjet tih čuvenih spomenika.

Ne propustite ponudu Egipat last minute all inclusive

Kod ove turističke ponude se popusti zbrajaju i na kraju dobivate vrlo ugodan paket divnog ljetovanja kojeg ne valja propustiti. Već kod Egipat all inclusive aranžmana imate obilo pogodnosti: smještaj i sva hrana i piće su uključeni u cijenu koju platite i bez obzira na korištenje usluga ne trebate ništa više naplatiti, uz to je u ovu cijenu uključen i trošak zrakoplovnog prijevoza, što je znatno jeftinije od rezervacije smještaja i prijevoza zasebno. Tim pogodnostima dodajte još ponudu last minute koja je kod agencije Počitnice.si 30 % jeftinija i dobite zaista jedinstvenu priliku za najfascinantiji odmor u životu po vrlo pristupačnoj cijeni.

Egipat putovanja all inclusive za maksimalno zadovoljstvo

Kada planirate odmor u Egiptu, putovanje all inclusive je najbolji način da uštedite novac, vreme i trud za traženje lokacija i prijevoza i zajamčite si maksimalno zadovoljstvo na vašom ljetovanju. Takva putovanja uključuju smještaj, vodene izlete, obroke i zračni prijevoz. Tako možete u ovoj zemlji faraona na jednostavan i prijatan način upoznati ikonske povijesne znamenitosti kojima nema ravnih nigdje u svijetu.

Na vas čekaju glamurozna Dolina kraljeva, hram Karnak, Luksor, krstarenje Nilom, hram Hačepsut, jedine žene među faraonima, Memnonovi kolosi i još mnogo toga. Rezervacija paketa Hurghada all inclusive i ostalih aranžmana kao što je najjeftiniji Egipat last minute all inclusive je moguća sasvim jednostavno na web stranici Agencije Počitnice.si.

hurgada-all-inclusive-aranzmani